January 23, 2021, 7:14 pm
Home Home

  

Stimati vizitatori,

 

Bine ati  venit pe  site-ul oficial al comunei Savinesti.

Prin intermediul acestuia dorim sa oferim tuturor vizitatorilor informatii generale despre primaria, consiliul local si alte institutii locale din comuna Savinesti,  precum

Primar Horciu Daniel si date  despre istoria, economia, cultura si traditiile localitatii noastre.

Administrativ-teritorial comuna Savinesti apartine judetului Neamt  aflându-se la o distanta de aproximativ 12 km fata de municipiul Piatra Neamt si are în compunere urmatoarele sate: Savinesti si Dumbrava Deal.

Localitate cu o veche traditie istorica , comuna noastra cuprinde o comunitate de oameni harnici si gospodari.

Transparenta actului administrativ si implicarea cetatenilor în luarea deciziilor de interes major sunt coordonatele de baza ale activitatii mele iar ca  primar  va asigur de disponibilitatea institutiei pe care o reprezint de a fi oricând un partener de dialog cu locuitorii comunei. 

Nu ezitati sa ne contactati pentru intrebari, sugestii si comentarii privind informatiile prezentate pe site sau orice alt subiect de interes pentru dumneavoastra.

Multumesc  tuturor celor care  depun eforturi si au ajutat la implementarea proiectelor, precum si consilierilor locali care au înteles sa puna interesul comunei inaintea intereselor de partid sau personale si care prin votul lor pozitiv au contribuit la evolutia comunei.

Incheiem acest scurt discurs multumindu-va pentru vizita dumneavoastra  si va doresc navigare placuta!

 

Horciu Daniel

Primarul comunei Savinesti

 

RESURSE UTILE